6.9.2012

60. tulokset & kuulumisia

parempi kuin ennen :)
  17 (94%)
 
huonompi kuin ennen :(
  1 (5%)
 

Eli paluuta entiseen ei ole. :) Ois kiva tehdä blogiin ihan uus banneri, mutta se vie aikaa, ja vaikea tehdä ku käy niin harvoin kotona.. Sitten ku saa oman läppärin, niin vois vielä parantaa ulkoasua. :)
Asiasta kukkaruukkuun, tänään on ollu aika hoppupäivä, ja sen kyllä huomaa siitäki että väsyttää jo nyt ihan sikana, vaikka kello on vasta jotain seittemän pintaan.. Aamulla oli 7.15 herätys, aamupala, hiustenlaitto ja nämä perusjutut, minkä jälkee oli 8.30 se ammattistarttihaastattelu. Muistin jopa kätellä sitä opoa ! Kaikki meni tosi jees, ja haastattelun lopussa se opo löi mulle nipun papereita ja ens viikon lukujärjestyksen käteen, ja sano että mun koulu alkaa maanantaina. Tuli siinä kohtaa pieni paniikki, ihan uus koulu, uudet opettajat, oppilaat, luokat.. Hui ! :o Onneksi se opo joka haastatteli mua, on mun tuleva ryhmänohjaajaki. :) Olis ollu helpompaa alottaa tuo ammattistartti ku kaikki alotti, mutta alotan sen kesken syksyä, ja muut on kerenny jo tutustua toisiinsa. Kyllä mie uskon että sopeudun siihen porukkaan, ku meitä on vain 11, ja toisessa ryhmässä 10. :) Joskus puoli kymmeneltä aamulla mentiin takasin Lähteelle, ja sielä oli sitte palaveri, johon äitiki oli tullu.
Palaverissa sovimma nyt tälle to-la väliselle kotilomalle säännöt, ja puhuttiin vähän siitä mitä meinaan Pellossa tehä. Minun piti luvata etten lähe juomaan, vaikka tuntuu että pakko, tai aivot räjähtää. Meinaan kuitenki olla nyt tämän loman ajan aikalailla kotona, ja huomenna mennään tatuoijalle, ko äiti jatkaa sen tatuointia tuohon ranteen yläpuolele. :) Huomenna käyn moikkaamassa myös kavereita Pellon lukiossa, ja palautan pari kirjaa. En kuitenkaan eroa lopullisesti vielä Pellon lukiosta vaan keskeytän sen, koska jos tullee hätätilanne ja jään jossain vaiheessa ilman opiskelupaikkaa, niin lukio on sitte varavaihtoehto. :)
Mutta nyt on pakko mennä, kirjotan huomenna kuvien kera, jos kerkeän. Pakko keretä !

love ya, riikka !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

riikka kiittää !