2.9.2012

57. JAKSAA JAKSAA !

Ensinnäkin, en käsitä enää tätä painon vaihtelua. o.o Mutta nyt paino on menossa kyllä just siihen hyvään suuntaan, koska elämäntyyli muuttu tosi radikaalisti ku tulin tänne Rovaniemelle. (y) Kaikki tottumukset pistettiin saman tien uusiksi. Nukkumaanmenoaika arkisin 22.00 ja herätys 8.00, eli kivat 10 tuntia unta joka yö, ei paha.. :) Ruokajuttujen kanssa ei ole enää tasan mitään ongelmaa, syön nykyään aamupalan, lounaan, välipalan, päivällisen ja iltapalan. Ja parasta tässä on se että täälä ruuat on yleensä tosi hyviä, ja terveellisiä. Ainoa vain, että täälä ruokalista ei monesti pidä paikkaansa, on luvattu esim. kanaa ja riisiä, keittiöltä tuleeki pottua ja lihhaa.. Liikunta on vielä vähän ongelma, paitsi nyt seki paranee ku mulla alko iltalomat, ja kävelen joka paikkaan. Ainoa mikä ärsyttää, on ehkä se, että vaikka mulla olis ihan törkeen tylsää sisällä, en pääse ulos vaikka valokuvaamaan, vaan minun pittää valokuvata iltalomilla, mikä ei hirveästi houkuttele, koska iltalomat on ainoo aika jolloin voin nähä muita ihmisiä.. : / Laihduttaa ei enää tartte, koska tämä oikea elämäntyyli pudotti jo monta kiloa, ja pudottaa toivottavasti vielä muutaman lisääki.
Kaikki on menny tosi hyvin ko aattelee että oon kuitenki osastolla, ja tää talo on ku vankila loppujen lopuksi.. Varsinki ku en pääse vielä käymään koulussa ko ammattistartilta ei oo kuulunu vielä mitään haastatteluaikaa. Ehkä elämä helpottuu viimeistään sitten ku pääsen käymään koulua ja elämään melkein normaalisti. :) Mutta niiiiiin suuri plussa tässä kuuden viikon tutkimusjaksossa on se, että en ole päässyt juomaan, joten tämä toimii vierotuksena samalla, ko mulla tunnetusti oli/on ollu pieniä ongelmia alkoholin kanssa tämän vuoden alusta saakka.. Mutta kaikki menee nyt hyvin, ainoastaan masentaa olla yksin ja lukkojen takana sisällä. Ja ilman musiikkia ! Onneksi pääsen käymään to-la kotona, saan ladattua puhelimen ihan täyteen musiikkia. (en muista olenko kertonu että sain uuden puhelimen?) Mutta jos olis musiikkia, päivät menis 30x nopeampaa, jopa vain sisällä ja yksin.
Suunnitelmat menee siis tällä hetkellä näin: 6viikkoa tutkimusjaksoa Rovaniemellä Lähteellä, jonka aikana alotan ammattistartin ja käyn vuoden sitä, ja sen jälkeen... Tyhjää. :---D Haluaisin toisaalta jäädä Lappiin, mutta etelä houkuttelee kyllä aika pahasti.. Onneksi tässä on vuosi aikaa päättää mihin kouluun haen.

xoxo, riikka

PS. 5. lokakuuta oon vapaaaaaaa ! Ja anteeksi taas vähän tylsä postaus ilman kuvia, mutta katsotaan viikonloppuna jos saisin kotona postattua kuvien kera ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

riikka kiittää !