25.7.2012

47. hajoaaa päääääääää

argh. en viitsis valittaa teillekki rakkaat lukijat, muttaku ärsyttäää ! mulla on koko ajan kaiken maailman vaivoja, esim. huimausta, huono vointisuutta, päänsärkyä, sydämmentykytyksiä ja pistoksia, hengenahistusta, levottomuutta, unettomuutta, yms.. alan pikku hiljaa itse ( ja ne joille valitan koko ajan vaivoista ) kyllästyä tähän..! nytki mulla särkee päätä ihan tajuttomasti, koko päivän on särkeny.. juuri ja juuri saan ehkä kirjoitettua blogiin, syötyä iltapalan ja raahauduttua nukkumaan..


no ei muuta valittamisen aihetta tällä kertaa. tänään on ollu vähän erikoisempi päivä. heräsin aamulla taas normaalisti ja menin töihin, töissä olin pari tuntia, minkä jälkeen lähdin käymään rovaniemellä. sielä kävin lävistäjältä hakemassa lyhyemmän tapin tähän madonnaan, ja hengailin samin, oskarin, antin ja joelin kans. :) oli ihan kiva päivä. tuli mähöttyä raxissa näin vaihteeksi... hyi.

xoxo, riikka

ps. vastatkaa kyselyyn !

5 kommenttia:

  1. voi ihan johtua päänsärky ja kaikki nuo oireet siit jos sä istut paljon koneel ja ku sä istut huonos asennos nii sulla niskat menee jumiin ja päätä alkaa särkeen, ja muut oireet jos sul on astmaa tai poltat tai vaikka vain jos sul on huonokunto. Kunnon kasvatuksest varmaan tiätki sitte. Mutta tosiaan jos poltat niin suosittelen että lopetat tai ainakin vähennät nii olo varmasti paranee:)

    VastaaPoista
  2. ei sitä perkele katota jos haluaa kivut pois;D

    VastaaPoista
  3. Mullaki on päänsärkyy useesti :/

    VastaaPoista

riikka kiittää !