27.8.2012

52. costume, my new love !

oih, päivän pelastus ! kävin tänään ohjaajien kanssa tuossa lähikaupassa, ja silmiin osu lehtiosastolla heti uusi lehti, COSTUME  ja hintaakin ensimmäisellä numerolla oli vain 2€ ! lehden ulkoasu on hilllitty ja luonnollinen, selkeys ja vaaleat värit miellyttää silmää. kansikuva on syksyinen ja malli on luonnollisen kaunis pisamoineen. etusivun otsikoista pisti ensimmäisenä silmään uusi look & 253 asuideaa. kaupasta kävelin suoraan omaan huoneeseen, ja selasin lehden suurpiirteisesti läpi. yleisilme on tosi kiva, paljon kuvia ja lyhyitä tekstipätkiä. lehdessä on täydet 170 sivua, mutta lehdessä oli aika monta sivua mainoksia.


minusta oli hyvä idea että kansimalli äänestettiin costumen facebook-sivuilla, eli meillä kaikilla facebook-käyttäjillä on mahdollisuus vaikuttaa kansikuvaan (: kanteen pääsi tällä kertaa 17-vuotias tyttö, Jasmin Jalo.
lehdessä oli myös aukeama, jolla esiteltiin lehden nettisivut. aukeaman nähtyä minun oli pakko käydä rekisteröitymässä sivuille. nettisivut on ihanan selkeät, mutta kyllä mulla vähän aikaa menee että opin niitä kunnolla käyttämään. (: lehdessä esitellään myös parhaat katutyylit helsingistä, pariisista, milanosta ja lontoosta. muita lehden juttuja on esimerkiksi: ompele itse, uutiset, ostoslistalle, jossa esiteltiin must have-ostokset tälle syksylle, 10 sivua kuvia Tali Lennoxista, kauden parhaat, eli ostokset, joilla saavutat 60-luvun boheemin Brigitte Bardot- tyylin, 9 sivua kauneutta, viimisen sivun tyylitesti, ja PALJON muuta !

pakko hehkuttaa vielä costumen nettisivuja, joille pääset siis TÄSTÄ !
sivuilla on nettikirppis ! aivan mahtava idea, koska facebookin ja vastaavien sivustojen nettikirppikset on täynnä kaikenlaista roinaa ja muuta, mutta costumen kirppis tuskin täyttyy pinnasängyillä ja vuodesohvilla,
vaan lähinnä vaatteilla, kengillä, laukuilla ja muilla asusteilla. :) 
toinen mahtava juttu on se, että sivustolla on erikseen paikka asukuville, ihan mahtavaa, rakastan asukuvia, koska niitä voi hyödyntää omassa pukeutumisessa, ja tähän mennessä sivulle laitetut asukuvat on aivan ammattitason kuvia, en viitsi edes verrata omia asukuvia näihin (:

mutta nyt päästän teidät lehtikauppaan ostamaan kyseisen lehden ja tutustumaan siihen itse (: mutta jos vähänkään kiinnostaa, suosittelen rekisteröitymään costumen nettisivuille, oma profiilini löytyy täältä !
ja muistakaa tykätä costumesta myös facebookissa !
minun sivulla ei kyllä ole tapahtunut vielä tasan mitään, eikä varmaan vähään aikaan tapahdukkaan. :D

xoxo, riikka

ps. anteeksi, vain tekstiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

riikka kiittää !